Ballonanimatie

Ballonanimaties in alle kleuren en formaten 

 Dieter zorgt voor animatie op maat, jarenlange ervaring zorgt dat iedereen vlot een creatie naar wens mee naar huis kan nemen.  Dieter blaast leven in verscheidene kleurrijke ballonfiguren. Niets is hem te gek, zelfs haarbanden, armbanden, hoeden en bekende  tekenfilmfiguren komen aan de orde. 

 De tijd dat de "ballonclown" enkel hondjes en zwaarden maakt is al lang voorbij.

 Tegenwoordig worden er prachtige kunstwerkjes gemaakt uit ballonnen en Dieter's creaties vormen hier geen uitzondering op. Dieter  zorgt voor een snelle afwerking van mooie figuren die de naam Balloon Art verdienen. Het is zoveel meer dan enkel een vorm van  animatie. Dieter gebruikt heel vaak haarbanden om de ballonfiguren op te bevestigen, op deze manier blijven de ballonnen langer  mooi en hoeven de ouders de ballonnen niet te dragen. Het kind draagt dit immers met plezier op zijn/haar hoofd. Uiteraard zijn de  figuren ook beschikbaar in een versie die niet op een haarband staat.

   

Wilt u een aangename boeiende animatie voor jong en oud?

Dieter neemt dit voor zijn rekening.
Wist u trouwens dat latexballonnen, aangezien ze van een natuurlijk product worden gemaakt, meer bepaald rubber, volledig biologisch afbreekbaar zijn?
Latexballonnen zijn veel minder vervuilend dan u zou kunnen denken.

Laat u meeslepen in een droomwereld vol kleur en geniet!

U wenst meer informatie of u wil een boeking maken? Contacteer ons!